Het toenmalig Ippa kantoor van de gezusters Strybol werd in 1988 overgenomen door Colette. Gedurende twaalf jaar runde ze het kantoor alleen en bood ze haar klanten een perfecte service. Na een intense opleidingsperiode versterkte haar man, Eric, in 2000 het kantoor. Het kleine bankkantoor groeide gedurende de daaropvolgende jaren uit tot een Axa bank- en verzekeringskantoor. In 2009 verhuisde het kantoor naar een nieuwe vestiging waar er meer ruimte voorzien was om klanten op een aangename manier te ontvangen.

Kaat, de dochter van Eric en Colette was na drie jaar ervaring in de financiële sector in 2014 klaar voor een nieuwe uitdaging. Een jonge geest in het team maakt hen enkel sterker. In september 2017 kwam Sam Goethals, een andere jonge geest, in het team als beleggingsadviseur; correct advies en goede opvolging zijn één van zijn sterkste punten. Het kantoor is compleet sinds oktober 2021; Lieve Madou is een sterke meerwaarde wat betreft de afhandeling van schadedossiers en is de perfecte rechterhand voor Kaat.

Wat jullie de afgelopen maanden voor mij gedaan hebben, er zijn niet veel kantoren die dezelfde service zouden geven. Jullie staan altijd klaar voor mij en anderen!

een tevreden klant

Voor Eric, Colette & Kaat is geen enkel vraag te veel. Ik sta telkens versteld van de flexibiliteit waarmee zij alles oplossen. Ik kan me geen beter kantoor voorstellen!

Dwight Matthys