Het toenmalig Ippa kantoor van de gezusters Strybol werd in 1988 overgenomen door Colette. Gedurende twaalf jaar stond ze haar mannetje en bood ze de klanten een perfecte service. Na een intense opleidingsperiode versterkte Eric in 2000 het kantoor. Het kleine bankkantoor groeide gedurende de daaropvolgende jaren uit tot een Axa bank-en verzekeringskantoor.

In 2009 werd het kantoor te klein en verhuisden we naar een kantoor waar er meer ruimte was voorzien en waar we klanten op een aangename manier kunnen ontvangen. Kaat, de dochter van Colette en Eric, kwam het kantoor in 2014 versterken. Na bijna drie jaar ervaring in de financiële sector was ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Een jonge geest in het team maakt ons enkel sterker.

Wat jullie de afgelopen maanden voor mij gedaan hebben, er zijn niet veel kantoren die dezelfde service zouden geven. Jullie staan altijd klaar voor mij en anderen!

een tevreden klant

Voor Eric, Colette & Kaat is geen enkel vraag te veel. Ik sta telkens versteld van de flexibiliteit waarmee zij alles oplossen. Ik kan me geen beter kantoor voorstellen!

Dwight Matthys